O Firmie
Produkty pod marką BRACIA PISKORKOWIE ADAM I ANTONI powstają z pasją i zaangażowaniem w rodzinnej firmie w Zachodniej Małopolsce. Firma specjalizuje się w produkcji wysokiej jakości żuru i barszczu białego, barszczu czerwonego, kwasu chlebowego oraz naturalnych soków i przetworów, wytwarzanych w oparciu o naturalne składniki. To co nas wyróżnia na tle innych producentów, to naturalny zakwas, który wyprowadzamy nieprzerwanie w naszej rodzinnej piekarni od ponad 85 lat. Jako rodzinna firma, podkreślamy nasze głębokie związki z regionem, ale jesteśmy dumni z faktu, że nasza marka stała się rozpoznawalna w całej Polsce, zyskując sobie zaufanie klientów przez lata.
Nieustannie dążymy do utrzymywania wysokich standardów jakości, wierności tradycji i nieustannej innowacji, aby zaspakajać kulinarne oczekiwania naszych klientów. Potwierdzeniem jakości naszych wyrobów są liczne certyfikaty i wyróżnienia: „Jakość Tradycja”, „Poznaj Dobrą Żywność”, „Q PCBC”, Złoty Medal Targów Polagra czy prestiżowa „Perła 2024” w konkursie na najlepszy polski regionalny produkt żywnościowy.
Osoba do kontaktu:
Bożena Śmigielska
tel. +48 33 845 16 70 wew. 21
kom.: +48 575 004 804
e-mail: bsmigielska@piskorek.com