CULTURED FOODS

O Firmie

W CULTURED FOODS jesteśmy oddani tworzeniu w 100% roślinnych, bezglutenowych alternatyw dla żywności, którą każdy lubi. Oferujemy szereg innowacyjnych, łatwych w przygotowaniu produktów, w tym alternatywy dla jaj, mięsa, sera i cukru.

Portfolio marki zostało podzielone na cztery kategorie:

1. EGG FREE / BEZ JAJEK (Zamienniki jaj)
– vEGGs do pieczenia i gotowania
– vEGGs Omelette do pieczenia, gotowania i dań jajecznych

2. MEAT FREE / BEZ MIĘSA (Zamienniki produktów mięsnych)
– Zamienniki mięsa mielonego: Burger Mix, Meaty Mix, Let’s Meat!
– Roślinny ciemny sos pieczeniowy: It’s All Gravy

3. CHEESE FREE / BEZ SERA (Zamienniki sera)
– CHEATCHEEZ: roślinne alternatywy sera do przygotowania sosów i dipów w dwóch smakach: Gouda i Cheddar
– MAC & CHEEZ: bezglutenowy makaron z sosem o smaku sera

4. SUGAR FREE / BEZ CUKRU (Zamienniki cukru)

 

Osoba do kontaktu:

Aneta Świderska

kom. +48 668 269 996

e-mail: aneta.swiderska@culturedfoods.eu

Kategorie produkowanej żywności:

Przetwory Przetwory
Przyprawy Przyprawy
Vegan

Certyfikaty

IFS

Galeria produktów

Lokalizacja

ul. Mościckiego 1
24-110 Puławy
Polska

Kontakt

tel. +48 668 269 996

www.culturedfoods.eu

e-mail: aneta.swiderska@culturedfoods.eu

FB: CulturedFoodsBrand

Instagram: cultured.foods

YouTube: cultured foods